İNGİLİZCE KÜLTÜR’DE
BAŞARIYLA SONUÇLANAN 2017-2018 YABANCI DİL EĞİTİMİ

BAŞARININ SIRRI


Eğitimimizin öncelikli amacı, çocukları kendi yeteneklerinin bilincine vardırmak ve doğal gelişim süreçleri olan, dil gelişiminde onları desteklemek.
İnsan beyni dil öğrenirken ilginç bir yöntemle ana dilini beynin anadil bölgesi olarak tanımlanan bir bölgesine kaydediyor. Genellikle 8-9 yaşına kadar öğrenilen diller de bu ana dil bölgesine kaydediliyor.
Bu kaydetmeyi yaparken de öğrencilerimize eğitici ve eğlenceli aktivitelerle, dünyaca kabul görmüş eğitim metodlarıyla süslediğimiz eğitim süresince eşlik ediyoruz.
Bu keyifli yolculukta en önemli farkımız, bu sürece velilerimizi de dahil etmek ve onlarla çocuklarının dil gelişim süreçlerini paylaşmak.
En önemli başarımız, öğrencilerimiz bilgilenmekle kalmıyor, eyleme geçiyorlar. Birbirinden başarılı öğretmenlerimizden oluşan eğitim kadromuzda yabancı öğretmenlerle konuşarak dil yetilerini pekiştiriyorlar.

2 Yaşındaki Bir Çocuk Aynı Anda 4 Ayrı Dili Öğrenebiliyor!
Yapılan araştırmaların ortaya koyduğu sonuçlara göre, 2 yaşındaki bir çocuk aynı anda 4 ayrı dili öğrenebiliyor. Hep bilinen görüşlerin aksine son araştırmalar çocukların hiç zorlanmadan ve her bir dili kendi gramer yapısı içinde kendi akustiğiyle öğrenebildiğini ve dilleri asla birbirine karıştırmadıklarını gösteriyor.
Gelin İngilizce Kültür farkıyla onlara bu önceliği verin.

Ortamda Konuşulan Farklı Bir Dil Beynin Yeni Bağlantılar Kurmasını Sağlar!
Bir dil her yönüyle birey için çok önemli bir kültürel zenginliktir. Üstelik ortamda konuşulan farklı bir dil beynin yeni bağlantılar kurmasını sağlar ki bu da hafıza ve öğrenmeyle yakından ilgilidir. Yabancı dil öğretirken temel kurallar ana dildeki kuralların işleyişi gibidir. Çocuklar kendi dillerini öğrenirken de:
Önce duyarak,
Tekrar ederek (Taklit ederek) ve
Konuşarak öğrenirler.
İngilizce Kültür’ün de en önemli özelliği, konuşarak yaşatarak öğretmesidir.

Comments

Popular posts from this blog

Kadın Girişimciler Günümüz Kutlu Olsun 19 Kasım