Posts

Showing posts from 2019
Image
Etrafındakiler sürekli, seni eleştirip, eksiklerine odaklanacak, boşver!  Sen hayallerinden vazgeçme, inandığın işler, gün gelecek meyvesini sana verecek.  Ne kendinin ne de başkalarının senin hayallerine limit koymasına izin verme. Unutma ki;  Değişime hazır mıyım? diye sormak için, hiçbir zaman geç değildir. Kaç yaşında olursak olalım, tamamen yenilenmek mümkün. Korkma değişimden! Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa, yazık. Her an, her nefeste yenilenmeli, yepyeni bir yaşama doğmak için, ölmeden önce ölmeli. Boşa giden günlere ne yazık... Ve hatırlayalım Şems-i Tebrizi’nin sözlerini; “Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.  Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”
Image
İNGİLİZCE KÜLTÜR’DE BAŞARIYLA SONUÇLANAN 2017-2018 YABANCI DİL EĞİTİMİ BAŞARININ SIRRI Eğitimimizin öncelikli amacı, çocukları kendi yeteneklerinin bilincine vardırmak ve doğal gelişim süreçleri olan, dil gelişiminde onları desteklemek. İnsan beyni dil öğrenirken ilginç bir yöntemle ana dilini beynin anadil bölgesi olarak tanımlanan bir bölgesine kaydediyor. Genellikle 8-9 yaşına kadar öğrenilen diller de bu ana dil bölgesine kaydediliyor. Bu kaydetmeyi yaparken de öğrencilerimize eğitici ve eğlenceli aktivitelerle, dünyaca kabul görmüş eğitim metodlarıyla süslediğimiz eğitim süresince eşlik ediyoruz. Bu keyifli yolculukta en önemli farkımız, bu sürece velilerimizi de dahil etmek ve onlarla çocuklarının dil gelişim süreçlerini paylaşmak. En önemli başarımız, öğrencilerimiz bilgilenmekle kalmıyor, eyleme geçiyorlar. Birbirinden başarılı öğretmenlerimizden oluşan eğitim kadromuzda yabancı öğretmenlerle konuşarak dil yetilerini pekiştiriyorlar. 2 Yaşındaki Bir Çocuk A
Image
I have been bent and broken, but, ı hope, into a better shape…
Image
DESTINATION IMAGINATION 2.yılımızda gene yaratıcı, harika bir gösteriyle seyirci karşısına çıkan SPACE HUNTER DAT 2017′de 2. olarak, Amerika’da düzenlenen Global Finals da yarışmaya hak kazandı.
Image
Velileri de dersinize konuk edin! Böylelikle bir ders nasıl geçiyor.Hangi metod ve aktivitelerle İniglizce Öğreniliyor görme şansını elde etsinler. Velilerimiz İngilizce dersimize konuk olup sınıf içi etkinliklerimizi ve öğrencilerimizin katılımını izleme şansına sahip oldular.  
Image
DESTINATION IMAGINATION  To develop opportunities that inspire the global community of learners to utilize diverse approaches in applying 21st century skills and creativity. The Destination Imagination program is a fun, hands-on system of learning that fosters students’ creativity, courage and curiosity through open-ended academic Challenges in the fields of STEM (science, technology, engineering and mathematics), fine arts and service learning. Our participants learn patience, flexibility, persistence, ethics, respect for others and their ideas, and the collaborative problem solving process. Teams may showcase their solutions at a tournament. We had a chance to be a part of this organization this year. 🎉☺️ It was perfect experience for my students who have learned a lot of things about creativity and being a team member. In our first year my team, SPACE HUNTER was 3rd in ML level - Fine Arts - Get a clue!